Logovann

 

LA DIN  VIRKSOMHET BLI FORBUNDET MED POSITIV ENERGI OG SUNNHET

Kildevann signaliserer sunnhet, og med din logo på flasken sender du signalet videre til kunder og medarbeidere. Vann på flaske med ditt budskap er en effektiv markedsføringskanal fordi mottakeren blir eksponert for budskapet flere ganger mellom hver enkelt slurk. Mange bedrifter stiller kildevann til rådighet for ansatte og gjester som kommer til møter. Kildevann med logo gir et behagelig og diskret, men ytterst effektivt signal om at deres bedrift er ansvarlige med hensyn til de ansatte og gjestenes velvære.

Kildevannet med logo du kjøper fra LOGOVANN er produsert av Aqua d'or som er en av Skandinavias største leverandører av vann på flaske. Kilden finnes 160 meter under jordens overflate hvor den er beskyttet av lag fra den siste istid. Resultatet er velsmagende kvalitetsvann med nøytral pH-verdi på 7 og et lavt innhold av mineraler. Vannet har holdbarhetsdato på 18 måneder fra tappedato.

Om din bedrift eller organisasjon er stor eller liten, er uvesentlig. Vi leverer over hele landet. Kontakt oss for et tilbud på kildevann med din logo på.

 

 

  BESTILL ET TILBUD